Ingrediënten:
Voor het vlees:
4 hertenbiefstukjes à 125 gram
200 ml kalfsfond
1 bakje blauwe bessen
Roomboter
Peper
Zout
Voor het groentegarnituur:
400 gram spruitjes, ongeschild
1 sjalot, gesnipperd
1 koffielepel abrikozenjam
Nootmuskaat
50 gram roomboter
Voor de maïspannenkoekjes:
120 gram gare maïs, uitgelekt
50 gram bloem
50 ml room
een mespuntje speculaaskruiden
2 eieren
Roomboter
Gang:
Hoofdgerecht
Gelegenheid, moeilijkheidsgraad:
Verfijnd
Apparaat:
Oven
Combi-stoomoven
Smaak:
Hartig
Hoofdingrediënt:
Vlees
Wild / vederwild
Recept voor:
4 personen
Serveertemperatuur:
Warm
Bereiding:
Het vlees:
Of voor de Combi-stoomoven
Functie: Combi-koken Hetelucht Plus
100 ºC, vocht 50%, kerntemperatuur 57 °C
Het groentegarnituur:
De pannenkoekjes:
Bereidingstips:
Serveren: