Volg ons!

Sluiten
160516---Laura-fotostudio---5W1A8960---Strakk---groot-2
laura2

Chantal Hoex

Ontwerp & Verkoop

Een bijzonder groot inlevingsvermogen, dit is wat Chantal typeert aldus vele opdrachtgevers die u voorgingen. Haar intuïtieve goede gevoel voor mooie materialen en praktische oplossingen komen perfect van pas in haar rol van ontwerp en verkoop binnen ons team.

lauragroot1

Mandy van der Leck

Ontwerp & Verkoop

Perfectie tot in het kleinste detail, dat is wat Mandy karakteriseert. Deze afgestudeerde binnenhuisarchitecte heeft een duidelijke eigen handtekening als het gaat om Strakk maatwerk. Ze weet haar opdrachtgevers keer op keer te verrassen door haar grenzeloze ontwerpen met duurzaam karakter.

160516 - Laura fotostudio - 5W1A8951 - Strakk - groot kopie

Roy Hellegers

Verkoop & projectbegeleiding

Na 5 jaar meegedraaid als meubelmaker en monteur vond Roy dat het tijd werd om iets met zijn commerciële studie te gaan doen. Begin 2015 maakte hij de bewonderingwaardige stap richting de verkoop, en nu enkele jaren verder kunnen we zeggen dat deze stap misschien wel de beste was tot op heden in zijn korte maar interessante carrière. Zijn commerciële vaardigheden i.c.m. zijn technische inzicht maken hem een prettig gesprekspartner voor zowel de architect, aannemer als de consument zelf.

Jan Adriaans

Verkoop deuren

‘’Wanneer Jan over deuren praat komen ze tot leven’’ aldus een enthousiaste opdrachtgever. Dit typeert hem en zijn fascinatie voor de deurenwereld. Jan is verantwoordelijk voor de verkoop van deuren. Hij is hoofdzakelijk op pad om een ieder kennis te laten maken met onze onbegrensde mogelijkheden. Dit doormiddel van ons dealernetwerk of een technische deurentraining.

Rob van Hoof

Verkoop & werkvoorbereiding

Rob, alias ‘’onze vraagbaak’’, is al ruim 25 jaar werkzaam in de deuren en gevels. Dit merk je wanneer er een opdrachtgever komt, met een in eerste instantie onmogelijke vraag. Zijn materiaal- en technische kennis is van onschatbare waarde. Rob regelt naast zijn eigen verkoopactiviteiten dat elke order in goede banen wordt geleid binnen onze organisatie.

Harold van Gaal

Productspecialist trappen

Al ruim 15 jaar ontwerpt én maakt Harold trappen. Zelfs trappen die voor menigeen onmogelijk te maken zijn. Dit alles kan worden gerealiseerd door de nieuwste machines en productiemethodes. De complete reis die uw trap binnen ons bedrijf maakt begeleidt hij zelf, van het maken van de eerste tekening tot aan de montage bij u thuis.

Marion Alders

Algemeen verantwoordelijk

Kordaat, dit is van toepassing op Marions manier van aansturen van deze enthousiaste club vakmensen. Ze heeft vaak maar aan één woord genoeg om te kunnen handelen.
Naast haar werkzaamheden voor Strakk is ze ook financieel verantwoordelijk voor zusterbedrijf Houtz en moederbedrijf Hoex Bouw.
Met haar mensenkennis is ze op de achtergrond de spin in het web die de lijntjes verbindt tussen de verschillende afdelingen.