Volg ons!

Sluiten

Crumble

Chantal Hoex

Een verfijnd nagerecht wat goed voor te bereiden is voor tijdens feesten en voor gasten.  De crubmle wordt bereid in de oven of stoomoven en heeft een zoete smaak. De zoete smaak wordt veroorzaakt door het fruit wat gebruikt wordt als hoofdingrediënt.

Spelt pasta salade

Mandy van der Leck

Een eenvoudige salade bereid met kip en gorgonzola die uitstekend te gebruiken is als hoofdgerecht. De hoofdingrediënten van deze salade bestaan uit vlees, kaas/zuivelproducten en pasta. Een snel en simpel gerecht voor vier personen.

Lamsrug in mediterrane saus

Roy Hellegers

Vlees van een mannelijk of vrouwelijk jong van een ooi. Het lam wordt op dezelfde manier uitgesneden als het schaap. Lamsvlees wordt vooral gebraden, gegrilleerd en gebakken. Gegrilleerde lamskoteletjes noemt men ook wel op zijn Engels lamb chops. Lamsvlees maakt traditioneel deel uit van de maaltijd op eerste paasdag

Caramel Macchiato

Jan Adriaans

Een espressokoffie van Attibassi gevuld met onder andere vanillesiroop en zachte karamelstukjes .
Uitermate geschikt als afsluiting van een heerlijk diner, maar zeker ook voor op de herfstachtige zondagmorgen bij de open haard.
Een heerlijk recept wat zeker in de smaak zal vallen.

Gevulde forel

Rob van Hoof

Dit vier persoons hoofdgerecht wordt bereid in de oven en kan uitstekend worden geserveerd met pesto en een gemengde salade. Voor degene die eens een keer geen zin heeft in vlees is dit een heerlijk alternatief. Een eenvoudige maar zeker voedingsrijke maaltijd.

Hertenbiefstukjes

Harold van Gaal

Wie houdt van wild komt met dit gerecht zeker aan zijn of haar trekken.  In combinatie met gesmoorde spruitjes en maïspannenkoekjes is dit een heerlijk recept voor in het wild seizoen. Verras uw gasten eens met een heerlijk eenvoudig bereid hertenbiefstuk!

Wildzwijnfilet

Wilco van Schenkhof

Net zoals het hertenbiefstuk is dit een heerlijk gerecht voor in het wildseizoen.  Dit wild/vederwild gerecht is geschikt voor vier personen en bereid in de oven of grill. In combinatie met een heerlijke kastanjepuree en een plakje eekhoorntjesbrood het ideale gerecht.

Aspergesoep

Marion Alders

De asperge is de koningin van de groente. En wat is er lekkerder dan daar een soep van te maken met gevogeltebouillon. Dit eenpansgerecht is voldoende als voorgerecht voor vier tot zes personen en kan geserveerd worden met hamreepjes.